Andy Murray a testvére oldalán indul párosban a washingtoni tornán

Horizontal TENNIS AUSTRALIAN TENNIS OPEN BUST CLOSE UP ACTION
Britain's Andy Murray plays a backhand return during his men's singles match against Spain's Roberto Bautista Agut on day one of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 14, 2019. (Photo by SAEED KHAN / AFP) / -- IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE --
Vágólapra másolva!
Andy és Jamie Murray együtt indulnak el a washingtoni ATP 500-as tenisztornán. A korábbi világelső közel áll ahhoz, hogy egyesben is újra pályára lépjen.

Andy Murray a korrábbi sikereihez méltóan harcol, hogy visszakerüljön a tenisz legjobbjai közé. A korábbi skót világelső csípőműtétje utáni rehabilitációja nehézkes volt, de a füves pályás szezonban júniusban már játszani tudott párosban.

Rögtön az első tornán győzelmet is ünnepelhetett Feliciano Lopez oldalán.

Murray szeretne visszatérni a tenisz élvonalába a sérülése után, ahogy sikerült ez Federernek és Djokovicnak és ehhez tudja, hogy lépésről-lépésre kell haladnia. A következő lépcsőfok a washingtoni tenisztorna, ahol a bátyja, Jamie oldalán szerepel a skót.

Andy Murray a bátyja oldalán folytatja a visszatérést Forrás: AFP/Saeed Khan

Amikor teniszező testvérek összeálltak párosozni, az általában jól sül el. Korábban az amerikai Bryan-testvérek, illetve Serena és Venus Williams is játszottak egymás oldalán és sikerült is trófeákat nyerni. Jamie és Andy Murray korábban nyert már Davis-kupát a brit csapat színeiben és két ATP-trófeát, de a legutóbbit 2011-ben. A korábbi sikereket szeretnék megismételni az Egyesült Államok fővárosában.

Andy Murray nyilatkozott az ATP honlapjának az egyéni visszatéréséről is: