Whyte: Nem félek Tyson Furytól, edzésen is leültettem

Dillian Whyte, Tyson Fury
Ezúttal Dillian Whyte szúrt oda keményen Tyson Furynak
Vágólapra másolva!
Július 20-án a veretlen Oscar Rivas ellen vívja következő találkozóját a brit Dillian Whyte, aki napjaink leghitelesebb és leghosszabb ideje regnáló kihívója nehézsúlyban. Whyte hozzávetőlegesen két éve kötelező kihívó a WBC-nél, a nagy lehetőség számára ugyanakkor még láthatáron sincsen.

Helyette előírt számára és Tyson Fury számára a szervezet egy összecsapást, ám ez életszerűtlen próbálkozás volt, Fury szinte azonnal vissza is dobta ennek a lehetőségét – írja a profiboksz.hu.

Whyte azt mondja, ő akármikor kiállna honfitársával és nem lát okot, amiért tartania kellene tőle:

Ezúttal Dillian Whyte szúrt oda keményen Tyson Furynak Forrás: talksport.com

„Tyson nagyon magas, kellemetlen ellene bokszolni, hosszúkezű, és ha úgy adódik, akárkit meg tud verni. Én viszont nem látom, miért kellene tőle félnem, hiszen

edzésen is sikerült a fenekére ültetnem. Nem túlzottan szeretek az edzésekről beszélni, de ő az, aki kiáll nagypofával és taglalja, hogy ezt, meg azt csinált velem a teremben. Mégis, mi a francról beszél?

Én nem tartok tőle. A tények önmagukért beszélnek, mikor ott lett volna a lehetőség, Fury volt az, aki nem vállalta be. Én mindenkinek kiosztom, ami jár, ha Fury szeretné, akkor neki is, de láthatóan nem kér belőlem."