Vágólapra másolva!
Bacskai Balázs egyhangú pontozással győzte le a brazil Davi Eliasquevicit a Billy Joe Saunders-Shehat Isufi vb-címmérkőzés felvezető programjában.

A WBO betöltetlen nagyközépsúlyú címéért kiírt Saunders–Isufi mérkőzés felvezető programjában húzhatott kesztyűt a 10-0-s mérleggel Angliába érkező Bacskai Balázs. A veretlen nagyváltósúlyú bokszolónkra, aki amatőrként nyert junior világbajnokságot, Eb-érmet, és szerepelt olimpián is, a brazil Davi Eliasquevici várt a Stevenage-i Lamex Stadiumban. Eliasquevici 2017 áprilisában elnyerte a dél-amerikai nagyváltósúlyú bajnoki címet, azóta viszont mind a négy mérkőzését elveszítette.

Bacskai ellen sem volt esélye! A magyar bokszoló végig irányította a nyolc menetre kiírt mérkőzést, amelynek utolsó előtti három percében kétszer is padlóra küldte ellenfelét, és végül teljesen megérdemelten nyert egyhangú pontozással.

Magyar bokszoló ritkán jut ilyen lehetőséghez Angliában, az ökölvívás hazájában, és még ritkábban ízlelheti meg a győzelem, pláne az ilyen fölényes diadal ízét.