Vágólapra másolva!
Óriási lehetőség hullott Andy Ruiz Jr. ölébe, aki a doppingszerekkel megfogott Jarrell Millert fogja helyettesíteni június 1-én, a nehézsúlyú WBA/IBF/WBO bajnok Anthony Joshua ellenében - írja a profiboksz.hu. Ruiz most már most üzent Joshuának, méghozzá nem is akárhogyan.

Ruiz offenzív, harcos stílusa miatt közkedvelt sok bokszrajongónál, noha alkatilag nem tartozik a sportág közvetlen kirakatához. A bunyós szerint ezért sokan megszólják őt, de szerinte a címvédő rosszul teszi, ha ebből indul ki: „AJ elég nagy termetű, de én sem kicsire nőttem, és igazából tök mindegy, mekkora vagy ebben a sportágban. Én is nagy vagyok, és elég kombinatív. Sokan lebecsülnek engem, főleg a megjelenésem és az alkatom miatt, egészen addig, amíg nem kezdem el lődözni az ütéseimet.

– mondta a kihívó, akit az sem zavar, hogy igazából nem volt ideje pihenni az előző mérkőzését követően:

Andy Ruiz Jr. üzent Anthony Joshuának Forrás: AFP/2019 Getty Images/Yong Teck Lim

„Nagyon keményen készülök, abba sem hagytam az edzéseket. Minden nagyon gyorsan történt, de én elég izgatott vagyok, nagyon boldog és tettre kész. Ezt a lehetőséget akartam mindig, és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült összehozni."