Gyógyszerfüggőségéről beszélt Liu Shaolin Sándor volt barátnője

Elise Christie
Vágólapra másolva!
Súlyos depressziójáról és gyógyszerfüggőségéről beszélt őszintén Elise Christie. A világ- és Európa-bajnok brit rövidpályás gyorskorcsolyázó előbb a közösségi oldalára kitett posztban, majd videóban is részleteket árult el élete legnehezebb időszakáról. 

A váltóban olimpiai bajnok rövidpályás magyar gyorskorcsolyázó, Liu Shaolin Sándor egykori szerelme azt írta, sokáig nem mert beszélni mindarról, amiken átment, de most, hogy jól van, szeretne segíteni mindazoknak, akik hasonló problémával küzdenek.

Az 1990-es születésű sportoló nehéz két éven van túl Forrás: Elise Christie Instagram

"Két évig szenvedtem depresszióban és szorongásban. Antidepresszánsokat szedtem, de büszkén mondhatom, hogy mostanra megszabadultam tőlük, és újra önmagam vagyok. Fantasztikus dolog újra boldogságot és szomorúságot is érezni, nem pedig a semmit, ahogy volt éveken át.

Rengeteg embernek kell köszönetet mondanom, akik akkor is mellettem voltak, amikor mindenkit eltaszítottam magamtól. Számoljunk le a depresszióval együtt!" - írja megindító posztjában a sportoló.

Liu Shaolin Sándorral 2015 és 2018 között alkottak egy párt, korábban nyíltan beszélt arról is, hogy megviselte a szakítás.

Nem sokkal a phjongcshangi téli olimpia után ért véget a kapcsolatuk Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Peter Kneffel