Bajban a snooker királya

Ronnie O'Sullivan kicked out by Luca Brecel at quarterfinal of 2017 China Championship China Chinese Guangdong Guangzhou 2017 Championship snooker tournament
Ronnie O'Sullivan of England considers a shot to Luca Brecel of Belgium in the quarterfinal match during the 2017 China Championship snooker tournament in Guangzhou city, south China's Guangdong province, 20 August 2017. Ronnie O'Sullivan was defeated by Luca Brecel 4-5.
Vágólapra másolva!
A sznúker fenegyereke, az ötszörös győztes Ronnie O'Sullivan is asztalhoz lépett hétfőn a világbajnokságon, a Curcible színházban. Az angolok kedvence 5-4-es hátrányból várja a keddi folytatást az első szakasz után James Cahill ellen.

Ronnie O'Sullivan megkezdte a szereplését a szúnker-világbajnokságon, és sokkal jobban szenvedett az amatőr státuszú James Cahill ellen, mint amiben a rajongók reménykedtek. Cahill a sorsolás előtt elmondta, hogy a legszívesebben O'Sullivannel játszana, és nincs benne félsz sem az ellenfél, sem a helyszín misztikumával kapcsolatban sem. A felek kedden 5-4-es Cahill előnyből folytatják az a félbeszakadt összecsapást.

Szenzációs meglepetés lenne, ha Ronnie O'Sullivan az első körben búcsúzna a vb-n Forrás: Imaginechina/Si nuoke - Imaginechina/Si Nuoke

Az ötszörös világbajnok legenda nem hazudtolta meg magát a torna előtt, egy hangzatos nyilatkozatban felhívta az olvasók figyelmét, hogy Stephen Hendrynek hiába van hét világbajnoki címe, minden egyéb rekord az ő nevéhez fűződik.