Asztalitenisz-vb: Sztárokkal is lehet játszani a szurkolói zónában

Jónyer István; Takács János; Gergely István Budapest, 2014. december 20.
Jónyer István, Klampár Tibor, Takács János, Gergely Gábor és Kreisz Tibor, az 1979-ben világbajnokságot nyert asztalitenisz-válogatott tagjai (b-j) a Generációk csatája elnevezésű fé
Budapest, 2014. december 20. Jónyer István, Klampár Tibor, Takács János, Gergely Gábor és Kreisz Tibor, az 1979-ben világbajnokságot nyert asztalitenisz-válogatott tagjai (b-j) a Generációk csatája elnevezésű férfi versenyen a hazai és külföldi világbajnokok részvételével megrendezett asztalitenisz-gála előtt a budapesti Körcsarnokban 2014. december 20-án. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A jelen és a múlt hazai és külföldi sztárjaival is lehet pingpongozni a Hungexpón zajló asztalitenisz-világbajnokság szurkolói zónájában, amelyben az első naptól kezdve nagy a nyüzsgés.

Az asztaliteniszezőkön kívül más sportágak képviselői, valamint zenészek és művészek is ütőt ragadnak a torna nyolc napja alatt.
A szurkolói zónában lesz lehetőség megmérkőzni a kereken 40 éve világbajnok Jónyer István, Gergely Gábor és Klampár Tibor trió bármelyikével, míg szerdán pedig Bátorfi Csillával lesz lehetőség játszani. A bátrabb kilátogatók kipróbálhatják milyen fogadni egy Klampár-nyesést vagy egy hogy lehet visszaadni egy Jónyer-kiflit.