Társoldalunk:

Nagyon durván támadják a szép magyar teniszezőt a váratlan vereség után

2019.04.22. 11:40

Stollár Fanny vasárnap két nagyon sima játszmában kikapott az isztambuli WTA-torna selejtezőjében, ami a vártnál talán hevesebb támadások sorát indította el vele szemben a közösségi médiában.

A ranglistán mindössze a 738. helyen álló Ipek Öz 6:3, 6:1-re győzte le az őt 591 hellyel megelőző, azaz a WTA-rangsorban a 147. pozíciót elfoglaló Stollár Fannyt. Az eredményt nevezhetjük meglepetésnek, de példa nélkülinek korántsem, hiszen még a legjobbakkal is előfordul, hogy egyszerűen rossz napot fognak ki. Lehet, hogy ez történt, lehet, hogy más, a lényeg, hogy a közösségi oldalán, különösen az Instagramon az utóbbi időben nagyon aktív sportoló veresége elég kemény reakciókat váltott ki.

Különösen ez a fotó mozgatta meg a kommentelők fantáziáját:

dont think bout it n u will be fine

A post shared by Fanny Stollar (@fannystollar) on

A szidalmak két irányból áradnak felé: az egyik csoportba azok tartozhatnak, akik vélhetően pénzt buktak sportfogadáson azzal, hogy Stollár szettet sem nyerve veszítette el a meccset, amelyen kiemelkedően esélyesnek számított. Ezek a kommentelők nem rejtik véka alá a véleményüket, miszerint a magyar játékos szándékosan veszítette el a meccset – azaz fogadási csalással vádolják.

A másik csoportot a még keményebb hangot megütők alkotják, akik szerint a valóban igen csinos játékosnak talán pályát kellene változtatnia, és tenisz helyett a felnőttfilmek világában kéne keresnie a boldogulást.

Azért az némileg megnyugtató lehet, hogy vannak azért a józan eszüket megőrző kommentelők is, akik elfogadják, hogy bárkinek lehet ilyen meccse, és, ahogy korábban, úgy a jövőben is fog majd meccseket nyerni a jelenleg második legjobb magyar női teniszezőnk.