Balhé nélkül megvolt a Wilder vs. Fury meccs mérlegelése

Deontay Wilder v Tyson Fury: Weigh-in GettyImageRank1 SPORT BOXING topics topix bestof toppics toppix
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 30: Tyson Fury taunts Deontay Wilder during the Deontay Wilder v Tyson Fury weigh-in at Los Angeles Convention Center on November 30, 2018 in Los Angeles, California. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A felvezető sajtótájékoztatón egymásnak estek,  a mérlegelés viszont békében - csak a szokásos szópárbaj kíséreében - zajlott Deontay Wilder és Tyson Fury között. A WBC világbajnoka és a korábbi világelső magyar idő szerint szombat éjjel lép ringbe. 

Ez az év egyik legjobban várt nehézsúlyú meccse. A pénteki, hivatalos mérlegelésen Wilder alatt 212.5 fontot (kb. 96.39 kg) mutatott a műszer, míg a brit kihívó 256.5 fonttal (kb. 116.35 kg) állt a mérlegre - írja a profiboksz.hu.

Fury és Wilder a mérlegelésen Forrás: AFP/2018 Getty Images/Harry How

A 33 éves címvédő amerikai Deontay Wilder eddigi mind a 40 mérkőzését megnyerte, 39-et kiütéssel. A WBC-nél 2015 óta világbajnok, eddig hétszer védte meg címét. A 30 éves Fury szintén veretlen még, mind a 27 meccsét megnyerte a profik között, 2015 novemberében Volodimir Klicsko legyőzésével a Boksz Világszövetség (WBA), a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF), a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) világbajnoka lett.