Mayweather újra visszatér, japán kick-boxos lesz az ellenfele

Horizontal
Floyd Mayweather Jr. újra szorítóba lép
Vágólapra másolva!
Floyd Mayweather Jr. újra visszatér! A visszavonulását már több ízben bejelentő profi ökölvívó december 31-én Japánban áll újra kötelek közé.

Mayweather Japánban, egy nála 20 évvel fiatalabb kick-boxossal fog majd megküzdeni, Szaitamában. Tensin Naszukava és maga Mayweather is ott volt az esemény hivatalos sajtótájékoztatóján, Tokióban.

A meccset a Rizin küzdősportszervezet égisze alatt rendezik majd. A 2015 óta létező szervezet MMA- és kick-box-meccseket szokott szervezni, azt azonban egyelőre nem tudni, a két harcos pontosan milyen szabályok szerint küzd majd.

Floyd Mayweather Jr. újra szorítóba lép Forrás: AFP/John Gurzinski

Mayweather már feltöltött egy képet az Instagramjára, amin bizony nem bokszkesztyűben van, hanem MMA-hoz használatosban, így valószínű, hogy nem bokszmeccsről lesz majd szó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

December 31st 2018 #Tokyo

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által megosztott bejegyzés,

Mayweathernek eddig 50 meccse van profi ökölvívóként, mindet megnyerte, ebből 27-et KO-val. A 41 éves szupersztár két év kihagyás után tért vissza 2017-ben, amikor kiütötte a UFC-bajnok Conor McGregort.

Mayweather leendő ellenfele, Naszukava szintén veretlen, 27 meccsen van túl kick-boxosként, és négy meccse volt MMA-ban.

Mayweather 2005 óta először küzdhet majd olyan meccsen, amit nem Las Vegasban rendeznek.