Nadal megint megsérült, a mexikói tornát is kihagyja

2018 Australian Open - Day 9 AUSTRALIA Croatia January Melbourne 2018 Melbourne Park Marin Cilic 2018 Australian Open semi-finalist
MELBOURNE, AUSTRALIA - JANUARY 23: Rafael Nadal of Spain in action against Marin Cilic (not seen) of Croatia on day nine of the 2018 Australian Open at Melbourne Park on January 23, 2018 in Melbourne, Australia. Recep Sakar / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Facebook oldalán jelentette be a 16-szoros Grand Slam bajnok Rafael Nadal, hogy újabb sérülése miatt mégsem indul el az az 1,643 millió dollár összdíjazású acapulcói keménypályás férfi tenisztornán. 

"Sajnos rossz híreim vannak Acapulcoból.

Azonnal kórházba mentünk, csináltattunk MRI-t, de további vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy pontosan lássuk a sérülés mértékét.

Erős fájdalmai miatt fel kellett adnia a negyeddöntőt az Australian Openen Forrás: Anadolu Agency/2018 Anadolu Agency/Recep Sakar

A szomorú hír az, hogy így nem tudok játszani itt Mexikóban, ez előtt a csodálatos közönség előtt, amelyik mindig szeretettel fogad.

Jelentkezem majd a friss hírekkel, addig is köszönöm mindenkinek a támogatást!" - írta közösségi oldalán a spanyol teniszcsillag.

Nadal két nappal korábban jelentette be, hogy egyelőre nem döntötte el, pályára lép-e a spanyol válogatottban a németek ellen a Davis Kupa áprilisi negyeddöntőjében.

A 31 éves sportoló a melbourne-i combtő sérülése után másfél hónapot kihagyott, úgy volt, hogy Acapulcóban tér vissza.

Mostani állapotában az is kérdéses, hogy pályára tud-e lépni majd Indian Wellsben és Miamiban, ahogyan azt tervezte.