Társoldalunk:

Meghalt Lázár Bence

2018.02.22. 13:48

Hosszú, súlyos betegség után, nem sokkal 27. születésnapja előtt meghalt Lázár Bence, az Újpest labdarúgója. 

Az 1991. március 21-én született játékos régóta leukémiával küzdött, hozzátartozói nemrég a közösségi médiában buzdították véradásra a szurkolókat, hogy segítsék Bence gyógyulását. 

A szakkommentátorként is dolgozó Lázár Bencétől csatornája, a Sport TV búcsúzott Facebook-oldalán. 

Mélyen megrendülve tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy Lázár Bence 2018. február 22-én hajnalban az angyalokhoz költözött, és mától egy csillaggal több ragyog az égen. Bence is úgy akarná, hogy a neki szánt véradások más betegtársain segítsenek, ezért kérjük, akik tervezték holnap menjenek el vért adni. Hisszük és tudjuk, hogy Bence már az égi csapatban focizik, hiszen ez volt az élete."

A játékos egykori klubja, az Újpest honlapján tette közzé a gyászhírt. Felidézte, hogy Lázár Bence 2006-ban került be a másodszámú utánpótlás csapatukba, s két év elteltével már az NB I-ben szerepelt. 2014-ig 52 mérkőzésen lépett pályára, 13 gólt szerzett, 2014-ben tagja volt a Magyar Kupa-győztes csapatnak, az utánpótlás válogatottban is szerepelt. 

A lila-fehér egyesület csütörtökön 19:30-tól gyertyagyújtással emlékezik a tragikusan fiatalon elhunyt sportemberre a Szusza Ferenc Stadionnál.