Szexuális ajánlatok Koreában - hódítanak a Liu-testvérek

LIU Shaolin Sándor, téli olimpia, második nap
Liu Shaolin Sándor a phjongcshangi téli olimpia rövidpályás gyorskorcsolya-versenyének férfi 1500 méteres döntője után
Vágólapra másolva!
A Blikk arról ír, hogy a rövidpályás gyorskorcsolyázó Liu-testvérek nem csak a sportteljesítményükkel hódítják meg Dél-Koreát.

A rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres döntőjében ötödikként végző, ezzel a magyar csapat első pontjait megszerző Shaolin Sándor és öccse, Shaoang főként a helyi hölgy rajongók tetszését nyerte el.

Olyannyira, hogy a bátrabbak házassági és szexuális ajánlatokkal bombázzák a jóképű, izmos sportolókat.

Liu Shaolin Sándor, amikor Instagram-oldalán egy fotót osztott meg, záporozni kezdtek felé a szerelmes, már-már erotikus tartalmú üzenetek.

írta neki egy koreai lány.

„Vadító, ahogyan kacsintasz, a szívem nagyon dobog – vallotta be egy másik lány, aki viccelődött is vele. – Add meg a bankszámlaszámodat és átutalom az összes pénzem".

A magyar sportoló öccse, az 1500 méteren az elődöntőben búcsúzó Liu Shaoang a hölgyek körében ugyancsak népszerű. Neki is sokan vallottak szerelmet.

közölte vele az egyikük. Sőt, volt olyan ázsiai lány, aki „Szeretlek, sok szerencsét kívánok!" magyar mondattal üzent a rövid pályás gyorskorcsolyázónak az Instagram-oldalán.

Shaolin Sándor egyébként boldog párkapcsolatban él, barátnője, a szintén sportágbeli Elise Christie (27) brit színekben ugyancsak ott van az olimpián. Shaoangnak viszont jelenleg nem foglalt a szíve, így még reménykedhetnek imádói. Az biztos, hogy a népszerűségük elképesztő, s már a téli játékok nyitányán hatalmas rajongótáboruk alakult. Olyan, mintha hazai pályán versenyeznének Dél-Koreában.