Vágólapra másolva!
Fülbevalót, egy a párjától kapott karkötőt és parfümöket loptak el Babos Tímeától a Liszt Ferenc repülőtéren tevékenykedő poggyásztolvajok. A magyar teniszező édesapja a Blikknek azt mondta, hogy lányának teljesítményét a történtek nem befolyásolják a jövő héten kezdődő dohai tenisztornán. Szombat reggelre Babos arról adott hírt, hogy a tolvajokat elfogták.

Kezdjük a legfontosabbal: Babos Tímea arról adott hírt, hogy elfogták a tolvajokat.

"Fájó ez a történet, nagyon rossz érzés, amikor idegenek turkálnak az ember személyes holmijai között.

nyilatkozta Babos Csaba, Tímea édesapja a Blikknek. – Bízunk abban, hogy elkapják azokat a gazembereket, akik ezt tették."

Nos, amint olvasható, elfogták őket.

Babos Tímeától ékszereket és parfümöt loptak el Ferihegyen Forrás: AFP/Eduardo Munoz Alvarez

Mint arról az Origo is beszámolt, Babos Tímea pénteken saját Facebook oldalán osztotta meg, hogy a dohai leszállást követően, amikor átvette előre feladott poggyászát, sokk érte: döbbenten vette észre, hogy táskáját felnyitották, belőle több személyes tárgya is eltűnt. Mivel Budapestről indult, egyértelműnek véli, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren lopták meg.

„Mire megérkeztem Dohába, a táskám nyitva volt.

írta felháborodottan Babos a Facebook-oldalán.

A teniszezőtől többek között parfümöt, fülbevalót és karkötőt is eltulajdonítottak, utóbbi kettő azért volt különösen értékes számára, mert a párjától kapta ajándékba. A kínos történet most szerencsés véget ért.