Vágólapra másolva!
Ismét kiváló nézettséget ért el az M4 Sport csatornán a „Magyar Ring", a Felix Promotion által szervezett múlt pénteki Salgótarjánban rendezett profi bokszgála.

Az eseményre kialakított helyszín, a salgótarjáni városi sportcsarnok zsúfolásig megtelt, ami már lassan megszokottnak mondható a Felix Promotion rendezvényein. A gála hangulata pedig talán minden korábbit felülmúlt.

Profi boksz: Szellő Imre megvédte a WBO-övét

A Felix Promotion salgótarjáni gáláján Szellő Imre megőrizte veretlenségét, amivel második alkalommal is megvédte a WBO cirkálósúyú nemzetközi bajnoki címét. A félnehézsúly magyar bajnokának, Baranyi Richárdnak viszont ugyanez nem sikerült, kikapott Kis Mátétól. Bacskai Balázs és Egedi Renátó is pontozással verte tanzániai ellenfelét.

Az M4 Sport közszolgálati csatorna által közvetített profi magyar ökölvívó esemény kiemelkedő nézettséget produkált. A hivatalos adatok szerint a Felix Promotion gálája a 2017-es év második legnézettebb profi boksz eseményének bizonyult az M4 Sport csatornán, mégpedig a tavasszal rendezett budakalászi szezonzáró után, melyet ugyancsak a piacvezető menedzseriroda szervezett. A pénteki közvetítés közel 254. 000 nézőt ért el!

Rácz Félix (b), Szellő Imre és az M4 Sport riportere, Bobák Róbert Forrás: Felix Promotion

A legnézettebb meccseknek ezúttal a 10 menetre tervezett Kis Máté–Baranyi Richárd félnehézsúlyú magyar bajnoki címmeccs, és a két veretlen csatája, a WBO Interkontinentális bajnok Szellő Imre, és a WBC amerikai bajnok Robert Hall Jr. közötti összecsapás bizonyult. Előbbit fergeteges szurkolás közepette a szegedi Kis Máté nyerte, elhódítva így a magyar bajnoki övet, utóbbit pedig Cegléd büszkesége, Szellő Imre – mindketten kiütéssel bizonyultak jobbnak ellenfelüknél.

Ez egy jól működő kapcsolat Forrás: Felix Promotion

A Felix Promotion által életre hívott Magyar Ring profi ökölvívó eseménysorozat, december 15-én, pénteken folytatódik, egyúttal tér vissza a képernyőkre, természetesen, akkor is az M4 Sport csatornán.