Vágólapra másolva!
Az MMM koronázatlan királya, a világ minden pontján hatalmas népszerűségnek örvendő Conor McGregor ismét hallatott magáról, pedig ezúttal szorítóba sem lépett. Az ír ketrecharcos jó barátja, Charlie Ward meccsére látogatott ki, és nézőként is sikerült elhappolnia a show-t.

A Dublinban rendezett Bellator 187 névre keresztelt eseményen McGregor jó barátja, Charlie Ward kőkemény csata után diadalmaskodott John Redmond felett.

McGregort rendbontónak nézték a biztonsági emberek? Forrás: AFP/Paul Faith

A mérkőzés végén az ír ketrecharcos berohant a ringbe, hogy együtt ünnepeljen barátjával. Azonban a szervezők megijedhettek McGregor akciójától, mert óriási lendülettel érkezett a ketrecbe, majd örömében földre vitte barátját. Ezt követően a mérkőzés bírója, Marc Goddard leszedte Wardról McGergort, aki annyira felkapta a vizet, hogy három biztonsági emberre is szükség volt, hogy ne szedje ízekre a bírót.

Az esetet követően McGregornak szüksége volt pár percre, hogy lenyugodjon. A ketrecen kívül továbbra is magát éltette, és a biztonsági őröket cukkolta. A kedélyek akkor csitultak, amikor Charlie Ward kimászott hozzá, és egy öleléssel sikerült megnyugtatnia.