Vágólapra másolva!
Szeptember 15-én a várpalotai Thury-várban kezdődik a hazai profi ökölvívás következő szezonja. A Felix Promotion szervezésében tálalt gálán a legjobb hazai bunyósok lépnek a kötelek közé.

A tavalyi nagysikerű, teltházas élő televíziós bokszgála után szinte természetes volt, hogy újra a Veszprém megyei városban szállnak ringbe Magyarország legjobb hivatásos ökölvívói, így szeptember 15-én, ezúttal pénteken, köszönthetjük a veretlen cirkálósúlyú WBO interkontinentális bajnok Szellő Imrét (17 győzelem, 0 vereség), a középsúly magyar trónját birtokló Bacskai Balázst (1 győzelem, 0 vereség), és a WBO nagypehelysúlyú Európa-bajnoki címvédőjét, Kovács Zoltánt is. Kötelek közé lép még Darmos József, Berki Ferenc Jr, Kispál Zoltán, Törteli Balázs és Márton Balázs.

Sztárfellépők a várban Forrás: Felix Promotion

A felsorolásból nem véletlenül maradt ki a 22 éves nagyközépsúlyú reménység, Egedi Renátó (9 győzelem, 1 vereség, 2 döntetlen), rá ugyanis egy különleges „küldetés" vár: Marsi László tanítványa a WBO ifjúsági bajnoki övéért lép kötelek közé. Egedi nem csak az első bunyós lehet az istálló történetében, aki ilyen bajnoki címet szerez, de már abban is első, hogy bokszolhat érte.

A Felix Promotion iroda az ellenfeleket a következő napokban folyamatosan hozza nyilvánosságra. Az M4 Sport által élőben közvetítésre kerülő rendezvénnyel kapcsolatos bővebb információkért, beleértve a belépőjegyek vásárlásával kapcsolatos részleteket, keresse fel a vállalkozás webes felületét, a felixpromotion.com oldalt.