Társoldalunk:

Egyre nagyobb az esélye McGregornak

2017.08.18. 09:14

Korábbi határozatát megváltoztatva mégis engedélyezi a Nevadai Szövetség, hogy a jövő hétvégi Floyd Mayweather vs Conor McGregor mérkőzésen a szabályok szerinti 10 unciás kesztyűk helyett a kisebb súlycsoportokban használt 8 unciást használják a résztvevők - írja a profiboksz.hu.

 

A kesztyűk változásával a fogadóirodáknál azonnal csökkent a két harcos közötti különbség és egyre több fogadás ékezik McGregor győzelmére. Korábban az ír úgy fogalmazott, hogy négy meneten belül kiüti a modern kori boksz egyik legjobb védekezőjének tartott Mayweathert, most azonban úgy véli, hogy két menet is elég lesz hozzá.

McGregor azt mondja, két menetben kiüti MayweathertForrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

"Az egyetlen ok, amiért talán megéri a második menetet Floyd az az, hogy a bokszban a bíró nem engedélyezi, hogy beleverjem a fejét a ringvászonba és kap 10 másodpercet arra, hogy kitisztuljon. Bármilyen szituációhoz tudok alkalmazkodni és a saját játékában fogom megszégyeníteni Mayweathert. Magabiztos vagyok és tudom, hogy átgyalogolok a legjobb ütésein is."

Az évezred bokszmeccsének kikiáltott Floyd Mayweather - Conor McGregor párharc magyar idő szerint augusztus 27-én, hajnali két órakor kezdődik Las Vegasban.