Társoldalunk:

Nagy bejelentést tett Conor McGregor a Mayweather-meccs előtt

2017.08.14. 11:23

Sokáig úgy volt, hogy az UFC bajnok Conor McGregor csupán az augusztus 26-án esedékes, Floyd Mayweather elleni mérkőzést vállalja az ökölvívás szabályai szerint, majd visszatér eredeti vadászterületére. Úgy fest azonban, hogy az ír harcosban a felkészülés közben valami megváltozott és állítása szerint nem fogja egyetlen egy összecsapással befejezni boksz pályafutását.

A súlycsoportoktól és szervezetektől függetlenül a világ legjobb bokszolójának tartott 40 éves amerikai Floyd Mayweather augusztus 26-án Las Vegasban, a T-Mobile Arenában csap össze az ír ketrecharcos Conor McGregorral.

Conor McGregor nem fogja egyetlen egy összecsapással befejezni boksz pályafutásátForrás: profiboksz.hu

"Imádom az ökölvívást, ez a sportág világ életemben a szívem csücske volt" - idézi McGregor szavait a profiboksz.hu.Tovább fogok versenyezni, mint bokszoló és az MMA-ban is, méghozzá vasököllel. Jelenleg ez a határozott elképzelésem."

"Remekül fogok szórakozni, hiszen teljesen jól érzem magam ezen az oldalon is. Marhajó dolog felépíteni egy meccset, jól érzem magam a felkészülés közben, az edzéseken, imádom a bokszot és imádom az MMA-t is. Csak bunyó legyen, az a lényeg. Szóval, ha valahol adódik egy jó mérkőzés, rám lehet számítani."