Mayweather szerint megtörténhet, hogy veszít

Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor World Press Tour - New York GettyImageRank3 EVENT SPORT HORIZONTAL Boxing - Sport Talking USA New York City Brooklyn - New York Photography The Media Floyd Mayweather Jr. Borough - District Type Barclays Center - Broo
NEW YORK, NY - JULY 13: Floyd Mayweather Jr. speaks to media during the Floyd Mayweather Jr. v Conor McGregor World Press Tour event at Barclays Center on July 13, 2017 in the Brooklyn borough of New York City. Mike Lawrie/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Új taktikát és folyamatost támadást ígér a Conor McGregor elleni meccsre Floyd Mayweather. A több súlycsoportban és több szervezetnél is világbajnok amerikai ökölvívó eddig a defenzív stílusáról volt ismert, de az évszázad meccsének beharangozott augusztus 26-i találkozóra máshogy készül.

Az ESPN-nek adott interjújában azt mondta,

A Pacquiao elleni harc miatt tartozom ezzel a közönségnek, mert azzal a teljesítményemmel nem voltak elégedettek a nézők, de most azok lesznek."

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Mike Lawrie

Mayweather az esetleges vereséggel kapcsolatos találgatásokat is kommentálta. "Ezen a szinten, ahol én bokszolok, nincs már olyan, hogy vesztes.

Aki több száz millió dollárt keres a boksszal, az egyszerűen nem lehet vesztes.

Felemelt fejjel és boldogan fogok kijönni a ringből. Soha nem gondolok arra, hogy veszítek, de megmondom őszintén, akár ez is előfordulhat."

Floyd Mayweather és az ír ketrecharcos Conor McGregor augusztus 26-án Las Vegasban lép szorítóba.