Vágólapra másolva!
Az ökölvívás szerelmesein kívül alighanem az egész világot lázban tartja a Flyod Mayweather - Conor McGregor bokszmérkőzés, melyet augusztus 26-án, Las Vegasban rendeznek majd. A két sportoló gőzerővel készül, Mayweather pedig Instagram oldalán adott betekintést a részletekbe.

A szóbeli üzengetés és szájkarate után immáron hivatalossá vált, hogy az UFC világából ismert MMA harcos, Conor McGregor és a hibátlan, 49-0-s mérleggel álló profi ökölvívó, Floyd Mayweather augusztus 26-án öszecsap egymással. Utóbbi Instagram oldalán avatta be rajongóit felkészülésének kulisszatitkaiba, a követők azonban aligha arra számítottak, ami a közösségi oldalon fogadta őket.

Floyd Mayweather bikram jógával is készül McGregor ellen Forrás: Floyd Mayweather (Instagram)

Mayweather ugyanis egy jógateremből posztolt, ahol láthatóan erősen koncentrált, hogy tökéletesítse a kettes harcos elnevezésű pózt.

Ez azonban még nem minden, a testmozgás után az élsportolók körében egyre népszerűbb cryoterápiához folyamodott. Ennek lényege, hogy egy hidegkamrában állva a bőrfelszín hőmérsékletét 5 fokra csökkentik, melynek következtében csillapodnak a fájdalmak és beindulnak az immunrendszer öngyógyító, gyulladáscsökkentő folyamatai.

Floyd Mayweather gőzerővel készül a nála 12 évvel fiatalabb Conor McGregor elleni csúcsmeccsre Forrás: thesun.co.uk

Hogy a felkészülésbe beiktatott újítások meghozzák-e a kívánt eredményt és az 50. győzelmet, az a nyár végén kiderül.