Babos Tímea: a boldogság a jó tenisz alapja

Babos Tímea
Monterrey, 2017. április 6. Babos Tímea a brit a Naomi Broady ellen játszik a mexikói Monterrey-ben zajló 250 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna második fordulójában 2017. április 5-én. (MTI/EPA/Miguel Sierra)
Vágólapra másolva!
Babos Tímea nagyon intenzív, egyórás kemény edzéssel hangolódott a Roland Garros rajtjára. Nem kímélte magát, de a gyakorlás után úgy fogalmazott, hogy minél keményebben edz, annál jobban érzi a játékot. Várhatóan kedden mutatkozik be valamelyik kiemelt arénában, mert francia az ellenfele a 64 közé kerülésért. Alize Cornet-val korábban még nem mérkőzött, a 27 éves, a világranglistán jelenleg 43. nizzai hölgy a legutóbbi öt meccséből csak egyet nyert meg.

Az idei francia nyílt teniszbajnokság egyetlen magyar indulója őszintén beszélt arról, hogy a Roland Garroson szeret a legkevésbé teniszezni a Grand Slamek közül, de a szezon, számára utolsó salakos versenyén nyugodtan léphet pályára, szeretné jól érezni magát. Nem gondolja, hogy bármi probléma lenne a teniszével, az utóbbi idők páros sikerei jó hatással voltak az önbizalmára, boldog és ez jó alap ahhoz, hogy a tenisz is rendben legyen, kitűzhessen nagyobb célokat is maga elé.