Társoldalunk:

Babos Tímea is indulhat az évzáró szupertornán

2016.11.01. 13:28

Babos Tímea is indulhat a női teniszezők évzáró versenyén, a kínai Csuhajban zajló Bajnokok Tornáján, ugyanis nem sokkal a keddi rajt előtt a spanyol Carla Suarez-Navarro visszalépett. 

"Már az is elképesztő érzés volt, hogy itt lehetek a WTA Elite Trophyn! Az pedig már egyszerűen hihetetlen számomra, hogy még játszhatok is! Nagy bónuszként fogom fel, hiszen az év jelentős részében ez a verseny nem szerepelt a terveim között. Inkább a szezon vége felé kezdtem el reménykedni abban, hogy esetleg mégis szerepelhetek itt" - idézte honlapja a 23 éves magyar játékost.

"Ez az év utolsó versenye: szeretném élvezni a játékot és valóban nagy mosollyal befejezni pályafutásom eddigi legjobb szezonját!Természetesen szeretnék köszönetet mondani Carlának, szerintem ez egy igazi bajnoki magatartás, amit mutatott.Tudta, hogy nem tudná végigjátszani az első meccsét sem, ezért átadta nekem a lehetőséget. Minden tiszteletem az övé, gyors felépülést kívánok neki a csuklósérülésből"" - nyilatkozta Babos Tímea.

A Bajnokok Tornáján négy háromfős csoportban zajlanak a küzdelmek, az első helyezettek jutnak az elődöntőbe.

Babos szerdán közép-európai idő szerint reggel 8 órától a magyar származású, svájci színekben szereplő Bacsinszky Tímeával találkozik. Ennek a csoportnak a harmadik tagja a kínai Csang Suaj.