Vágólapra másolva!
Élvezi a sikert a nehézsúly új egyesített bajnoka, Tyson Fury, hiszen történelmi tettet hajtott végre szombat este Düsseldorfban, amikor címegyesítő meccsen legyőzte Vlagyimir Klicskót. Haye-jel biztosan nem bokszol a friss világbajnok.

A legyőzött ukrán bajnok minden bizonnyal érvényesíteni fogja a szerződésben rögzített visszavágóopciót, így jövőre ismét összecsaphatnak a múlt hétvége főszereplői. Fury szeretné Angliába vinni a mérkőzést, ám Németországba is szívesen visszamegy, hogy újból elverje az ukrán óriást.

„Nem sokan gondolták, hogy meg tudom csinálni, de mindvégig bíztam magamban. Könnyű mérkőzés volt egy olyan bunyós ellen, aki 23 címvédést tudhat a háta mögött. Mindig azt hallottam, hogy nem lehet áttörni a védekezését, de egy kis aggyal ezt meg lehetett oldani. Nagy bajnok szeretnék lenni és szeretném újból megcsinálni. Abban biztos vagyok, hogy a visszavágó robbanásszerű lesz. A Wembley-t simán megtölthetjük jövő nyáron" - idézi a profibox.hu a friss világbajnokot.

Tyson Fury Forrás: Twitter

Fury már azt is tudja, ki ellen nem fog soha többé bunyózni."Azt kijelenthetem, hogy Haye-jel nem fogok bunyózni azok után, amit velem művelt. Tőlem nem kap alamizsnát.

Bunyózzon csak Frédi Flintstone-nal és Olcsó Jánosokkal aprópénzért. Tőlem nem kap semmit .

"Az se érdekel, ha 10 millió fontot kereshetek ellene, hiszen ez nálam már nem a pénzről szól. Őszintén szólva a Klitschko elleni visszavágóért komoly összeget kaszálok majd, így szükségem sincs rá. Haye hiába kapar,

nálam elvágta magát. Nem több, mint egy kamugép”

- mondta honfitársáról Fury.