Vágólapra másolva!
Hétfőn hivatalosan is megerősítették, hogy a 20 éves profi bokszoló, Nemesapáti Norbert legközelebb 2016. február 6-án lép a kötelek közé. Ellenfele az a Gyenisz Gracsov lesz, aki 2013 tavaszán elvette Erdei Zsolt veretlenségét.

A 20 éves profi bokszoló, Nemesapáti Norbert (19 győzelem, 2 vereség) idén várhatóan már nem lép kötelek közé, hanem készül a 2016. február 6-i összecsapásra, amikor ellenfele az orosz születésű, de már évek óta az Egyesült Államokban élő Gyenyisz Gracsov (13 győzelem, 5 vereség, 1 döntetlen) lesz, írja a Monokli bokszportál.

A 33 éves ökölvívó volt az, aki 2013 tavaszán, Monte Carlóban megküzdött a legeredményesebb magyar profi bunyóssal, Erdei Zsolttal és végül vitatható pontozással elvette Madár veretlenségét.

Gyenisz Gracsov Forrás: Sportofboxing.com

A Nemesapáti-Gracsov félnehézsúlyú párharcot 12 menetre tervezik, vagyis valamelyik világszövetség bajnoki övet ad a győztesnek, ám azt még nem jelentették be, hogy melyik lesz az. Ahogyan a helyszín sem ismert még, csak annyi, hogy Magyarországon lesz a küzdelem.

A Fight Night Show Promotion gáláját itthon a DigiSport fogja élőben sugározni.