Hingisék nyerték a WTA-vébét párosban

Martina Hingis, tenisz
UNITED STATES, INDIAN WELLS : INDIAN WELLS, CA - MARCH 12: Martina Hingis of Switzerland in action with (out of frame partner) Sania Mirza of India in a in the doubles match against Karolina Pliskova of Czech Republic and Magdalena Rybarikova of Slovakia during day four of the BNP Paribas Open tennis at the Indian Wells Tennis Garden on March 12, 2015 in Indian Wells, California. Julian Finney/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A világelső Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai kettős nyerte meg a Szingapúrban zajló tenisz WTA-világbajnokság páros versenyét.

Az első helyen kiemelt duó - amely a csoportkörben Babos Tímeát és Kristina Mladenovicot is legyőzte - a vasárnapi döntőben mindössze három gémet vesztett a spanyol Garbine Muguruza és Carla Suarez Navarro ellen. A találkozó 66 percig tartott, Hingisék még szettet sem buktak a vb során.

Hingis és Mirza csak március óta versenyez együtt, de azóta már kilenc trófeát gyűjtöttek, köztük a wimbledonit és a US Openét is. Az indiai játékos címvédőként lépett pályára, tavaly ugyanis a zimbabwei Cara Black oldalán diadalmaskodott az évzáró szupertornán. Hingis legutóbb 15 éve szerepelt WTA-vb fináléjában, és Szingapúrban karrierje 50. páros serlegét szerezte meg.

Első kiemelthez méltón nyertek Hingisék Forrás: Julian Finney/Getty Images/AFP

Eredmény, döntő, páros:
Hingis, Mirza (svájci, indiai, 1.)-Muguruza, Navarro (spanyol, 8.) 6:0, 6:3
később, egyes:
Petra Kvitova (cseh, 4.)-Agnieszka Radwanska (lengyel, 5.)