Meglőtték Vitalij Klicsko utolsó ellenfelét

Vitalij Klicsko, Manuel Charr, boksz
RUSSIAN FEDERATION, Moscow : Ukraine's two-time World Heavyweight champion Vitali Klitschko (R) fights for the defense of his WBC heavyweight title against Germany's Manuel Charr in Moscow early on September 9, 2012. AFP PHOTO / KIRILL KUDRYAVTSEV
Vágólapra másolva!
Szerda éjjel, 0 óra 40 perckor riasztották az esseni rendőröket és mentősöket, mert egy gyorsétterem előtt meglőtték Manuel Charrt, a Németországban élő, libanoni születésű profi bokszolót.

A Bild értesülése szerint egy ismeretlen személy tüzet nyitott egy esseni gyorsétterem előtt, a majd miután a lövésekkel egy férfit megsebesített, elmenekült. A lap szerint a nehézsúlyú profi bokszoló, Manuel Charr az áldozat, akit állítólag nem életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba.

A Kölner Express ugyanakkor azt írta, a sportolót több lövés is eltalálta, néhány hasi tájékon, így azonnal meg kellett operálni.

Charr (b.) három éve Vitalij Klicskóval is bokszolt Forrás: AFP/Kirill Kudrjavtsev

Charr pályafutása során 32 mérkőzést vívott, 28-at megnyert (16-ot KO-val), és négyszer kapott ki. Első vereségét 2012. szeptember 8-án szenvedte el, az ellenfél a WBC nehézsúlyú övéért Vitalij Klicsko volt, aki ezzel a találkozóval búcsúzott a profik mezőnyéből.

Charr 2014 májusában Aleksander Povetkintől, idén áprilisban Johann Duhaupastól, egy hónapja pedig Mairis Briedistől is kikapott.