Olyan vagyok, mint egy prosti

Danny Williams, boksz,
2313656 Russia, Krasnodar. 11/04/2013 Russian boxer Oleg Maskaev, left, and Briton Danny Williams during their bout as part of boxing evenings in the Basket-Hall sports arena in Krasnodar. Vitaliy Timkiv/RIA Novosti
Vágólapra másolva!
Legutóbb december 29-én, Budapesten húzott kesztyűt a korábban szebb napokat is megélt 41 éves Danny Williams. Bogdán Zsolt legyőzöttje már nem a teljesítményével, hanem inkább a 10 évvel ezelőtt megszerzett hírnevéből el, de állítja, nincs más választása.

"Remélem nem kell többet bunyóznom. Dolgozom valamin, ami remélhetőleg bejön majd. Már évekkel ezelőtt vissza kellett volna vonulnom, de a két lányom privát iskolában tanul, és rengetegbe kerül, hogy bent is tartsam őket. Csak a bokszból tudom ezt finanszírozni" - idézte a Profiboksz.hu.

Oleg Maszkajev (jobbra) ellen, 2013-ban Forrás: RIA Novosti/Vitaliy Timkiv

"Boksz? Inkább csak égetem magam. Olyan vagyok, mint egy prosti. Eljárok külföldre, ahol még megveszik a nevemet, de ez a Danny Williams már rég nem az a Williams. Danny Williams régen nem létezik már. Annak idején mindenhol felismertek, még Amerikában is. Angliában nem tudtam egy métert menni anélkül, hogy leszólítottak volna. Hihetetlen érzés volt, nagyon élveztem. De még mindig nem tudom elhinni, hogy legyőztem Tysont" - tette hozzá Danny Williams.

Forrás: RIA Novosti/Vitaliy Timkiv