Mickey Rourke megrendezett bokszmeccsen nyerhetett

Mickey Rourke, Elliot Seymour, boksz
Hollywood actor Mickey Rourke (R), 62, fights with US professional Elliot Seymour, 29, in Moscow on November 28, 2014, as Rourke revives his boxing career at the age of 62 taking to the ring. Rourke was an amateur boxer before his Hollywood career took off and he became a sex symbol star in films such as "9 1/2 Weeks." He returned to boxing as a professional for eight matches in the 1990s, causing damage to his face that necessitated surgery and changed his appearance. AFP PHOTO / ALEXANDER NEMENOV
Vágólapra másolva!
A 62 éves Mickey Rourke pénteki bokszsikere megrendezett mérkőzés lehetett, állítja a Daily Mail. Az angol lap szerint a színész 29 éves ellenfele hajléktalanként él Los Angelesben, és bár korábban valóban voltak profi mérkőzései, nagyon jól jött neki az a pénz, amit a szervezők felajánlottak a számára.

A hét végén még Mickey Rourke sikerértől volt hangos a sajtó, a 62 éves színész húsz év kihagyás után tért vissza a szorítóba, és egy pénteki, moszkvai bokszgálán kiütötte 29 éves ellenfelét, az amerikai Elliot Seymourt.

A Daily Mail szerint azonban a győzelem előre borítékolható volt, Seymourt ugyanis erre a szerepre szerződtették. A lap szerint Rourke egy hajléktalan csavargót győzött le, aki ugyanabba a hollywoodi edzőterembe járt, mint a színész, így kérték fel a beugrásra, és fizették ki neki az oroszországi repülőjegyet is.

Rourke és Seymour csatája egyhangú volt Forrás: AFP/Alexander Nemenov

A lapnak a korábbi tíz profi mérkőzésén egy győzelmet és kilenc vereséget számláló bunyós egyik ismerőse azt mondta, egyértelműen lefixált eredmény született, hiszen Seymour alig védekezett, ráadásul kérdéses az is, hogy az ütések eltalálták-e egyáltalán.

"Akik a Wild Card edzőteremből ismerik Elliotot, tudják, hogy szörnyű helyzetben van és az utcán él. Meg lennék lepve, ha Mickey Rourke környezete nem értesült volna erről. Szerintem kihasználták az ideális helyzetet" - idézte a lap a névtelen forrást.

A Daily Mail megszólaltatta a Wild Card edzőterem egyik neve elhallgatását kérő edzőjét is, aki szerint a mérkőzés egy vicc volt. "Mickey olyan lassan ütött, hogy egy csecsemő is elkerülte volna a kezét. Kínos volt látni."