Vágólapra másolva!
Kokaint találtak az egykori világbajnok és világcsúcstartó ausztrál úszó, Geoff Huegill és felesége táskájában egy ausztráliai úszóversenyen. A házaspár ellen vádat emeltek, a bíróság május 14-én hallgatja meg őket.

A háromszoros világbajnok, olimpiai ezüst- illetve bronzérmes ausztrál úszó, Geoff Huegill és felesége, Sara Hills ellen vádat emeltek, miután a párnál egy randwicki úszóversenyen kokaint találtak.

A rendőrség a viadal közben a lelátón egy kis táskára lettek figyelmesek, amelyben fehér port, minden bizonnyal kokaint találtak. A Sydney Morning Herald és a The Daily Telegraph megpróbálta felvenni a kapcsolatot az exúszóval, de Huegill idegesen visszautasította az újságírókat.

A házaspárt május 14-én hallgatja meg a bíróság.

Huegill a legnagyobb sikereit 1997 és 2002 között aratta, a sydneyi olimpián a 4x100-as váltóval ezüstérmes lett, 100 pillangón pedig bronzot nyert. Három világbajnoki aranya mellett háromszor volt első a rövid pályás vébén is, 2000 és 2003 között pedig ő tartotta az 50 méteres pillangó világcsúcsát. 2006-ban ugyan visszavonult, de két évvel később visszatért, ám csupán a Nemzetközösségi Játékokon nyert aranyérmet, a londoni olimpiára nem tudta magát kvalifikálni.