Wozniacki rózsaszín hajjal sokkolt

Caroline Wozniacki, golf, tenisz, rózsaszín haj
Rory McIlroy's girlfriend, tennis star Caroline Wozniacki (C), walks on the course to watch play during the first round of the 78th Masters Golf Tournament at Augusta National Golf Club on April 10, 2014 in Augusta, Georgia. The 78th Masters got underway early April 10, with living legends Arnold Palmer, Jack Nicklaus and Gary Player hitting the first balls as honorary starters. AFP PHOTO/Timothy A. CLARY
Vágólapra másolva!
Rózsaszín hajával nagy feltűnést keltett az év első major golftornáján, a US Mastersen a teniszező Caroline Wozniacki, aki barátját, Rory McIlroyt kísérte el.

Wozniacki nemcsak szurkolt a párjának, hanem ütőhordóként kísérte a pályákon, sőt, az egyik lyukba 30 láb távolságból - mintegy 9 méterről - be is ütötte a labdát.

Wozniacki január 1-én jelentette be, hogy McIlroy eljegyezte, és a US Mastersen megmutatta a hatalmas gyémántgyűrűt, amit a lánykérésnél kapott, mire a golfozó viccesen megjegyezte, hogy a gyűrű olyan drága volt, hogy egész évben jól kell versenyeznie, hogy a pénzdíjakból visszajöjjön a gyűrű ára.

Forrás: AFP/Getty Images/Rob Carr

Wozniacki 2010-ben és 2011-ben is az élen zárta a vilángranglistát, amelyen jelenleg a 15. helyen áll. Pályafutása során eddig 21 versenyen győzött, de Grand Slam-tornát még nem sikerült nyernie.