Vágólapra másolva!
Továbbra is a sűrű versenyprogram híve marad Hosszú Katinka, aki az egyetlen hibapontnak azt érzi, hogy New Yorkba még nem jutott el.

Hosszú Katinka alig néhány napja tért haza Tokióból, ahol férjével-edzőjével, Shane Tusuppal egy japán tévéshow felvételén járt, ám a jövő hét közepén már Moszkvába repül, a rövid pályás Világkupa-sorozat első őszi állomására - írja a Borsonline.

"Sokakkal ellentétben Shane-nel együtt nagyon élvezzük a sok utazást, már alig várom, hogy újra nekivágjunk" - mondta Hosszú, aki az év első felében szerény számítások szerint körülbelül hatvanezer kilométert repült. "Egy cseppet sem zavar a hosszú távú repülés, nem is csoda, hiszen Shane szerint alighogy elfoglalom a helyem a gépen, máris alszom."

Mostanában egyre többet gondol arra, hogy rendszerezni kellene a nagyvilágban szerzett emlékeit, csak kevés az ideje, mert ha éppen nem utazik, akkor rendszerint úszik. Karácsony táján sem tölt sok időt itthon, Szentpéterváron és talán Réunion szigetén is rajthoz áll.

"Járom a világot, de valahogy még nem jutottam el New Yorkba, pedig nagyon kíváncsi vagyok rá" - árulta el az egyetlen hibapontot. "Egy biztos, idegenvezetőre nem lenne szükség, hiszen Shane hét évig ott élt."