Vágólapra másolva!
Az amerikai Deontay Wilder az első menetben kiütötte a korábbi világbajnok fehérorosz Siarhei Liakovicot az amerikai Indióban rendezett bokszgálán - írja a Profiboksz.hu.

Az eddigi 28 meccséből mindent KO-val megnyerő Wilder először nézett farkasszemet egy korábbi világbajnokkal. A 37 éves Liakovic ugyan már nem a régi, de remélni lehetett, hogy izgalmassá teszi a mérkőzést, hosszabb küzdelemre kényszeríti az egy-két menetes meccsekhez szokott Wildert. A kétméteres amerikai azonban eddigi legjobb teljesítményével rukkolt elő, hatékonyan használta a megelőző balt, jól tartotta a távolságot, és a kontrái is ültek Liakovic fején.

Még két perc sem telt el a mérkőzésből, amikor egy balkezes találat után Wilder vérszemet kapott, a következő jobbegyenessel a kötelekhez repítette fehérorosz ellenfelét, majd rárontott, és végül egy jobbhoroggal igazolta félelmetes hírét: merevre ütötte az egykor szebb napokat látott Liakovicot. Wilder mérlege továbbra is tökéltetes: 29 meccs, 29 győzelem, 29 kiütés.