Vágólapra másolva!
Cseh László nem jutott döntőbe száz háton a barcelonai vizes vb-n. Az előfutamában csak hetedik lett, egyedül a rajtja sikerült jól, de mint mondta, nem úszta ki magát.

Cseh száz háton 54.06 másodperces idővel a saját futamában a második, összesítésben a nyolcadik helyen zárt hétfő délelőtt, így éppen továbbjutott az esti elődöntőbe.

Délután jó rajttal iramodott meg a döntő felé, de később lemaradt, csak hetediknek csapott be kerek 54 másodperccel, míg Matt Grevers nyerte az elődöntőt.

Következett a második elődöntő, melyet Jeremy Stravius nyert, s mivel erős tempót diktált a mezőny, Cseh csak a 13. helyen zárt a két futam összesített eredményei alapján.

Nem úsztam ki magam

Cseh az elődöntő után bosszúsan értékelt: "Nem tudom, mi volt a baj. Nem úsztam ki magam, ez például bosszant. Istenigazából nem tudom, mi volt a baj. Talán az, hogy olyan semmilyen nem volt az úszásom. Nem érzem, hogy hibáztam volna a rajtnál, a fordulónál, csak nem megy úgy, ahogy szerettem volna. Hat századdal lett jobb az idő, mint délelőtt, ez semmi, ennél sokkal gyorsabban kellett volna mennem. Talán a kezdés volt lassú. Konkrétan baromi lassú."