Vágólapra másolva!
Nem éppen diadalmenet és teljes boldogság Martina Hingis házassága. Az ötszörös Grand Slam-győztes teniszező (háromszor nyert Australian Opent, egyszer-egyszer Wimbledont és US Opent) 2010 decemberében ment feleségül Thibault Hutinhoz, de férje szerint folyamatosan megcsalta őt.

Hutin a svájci SonntagsBlicknek azt nyilatkozta, számára gyorsan kiderült, hogy felesége nemcsak vele szeret párosozni. "Martina erkölcse elég érdekes, szerintem ő mindig hűtlen volt az aktuális barátjához" - nyilatkozta

A pár 2010-ben egy St. Tropez-ben rendezett díjugrató-versenyen ismerkedett meg egymással, és forgószél-jelleggel fél év múlva már össze is házasodtak egymással.

Egy évvel később Hutin New Yorkba repült, hogy meglepje feleségét.

"Úgy volt, hogy találkozunk New Yorkban, de amikor megérkeztem, engem ért meglepetés, mivel Martina nem volt egyedül a szobájában" - mesélte Hutin. Ugyan megpróbálták kapcsolatukat rendezni, de a férj elmondása szerint Hingis tavaly ismét félrelépett.

Martina Hingis és férje, Thibault Hutin Forrás: AFP/Jacques Demarthon

Az egykori világelső a Roland Garroson egy egykori spanyol teniszező, a jelenleg sportmenedzserként dolgozó David Tosas Ros oldalán tűnt fel.

A férje vádjaira Hingis csupán annyit közölt a Schweizer Illustrierten magazinon keresztül, hogy elhidegültek egymástól és január óta külön élnek.