Vágólapra másolva!
Pornófilmet forgatnának az Én, a szexmániás című könyv szerzőjével, a volt úszó Szepesi Nikolettel - írja a Blikk.

"Egymástól függetlenül két felnőttfilmes producer is azért hívott fel, hogy rávegyen egy ilyen munkára" - nyilatkozta a napilapnak Szepesi Nikolett, akinek a könyvéből néhány hét alatt 20 ezer példány fogyott el, és ezzel körülbelül nyolcmillió forintot keresett.

"Nem mondom, nyeltem egy nagyot, mert erre azért nem számítottam. Kétségtelen, hogy amióta megjelent az első könyvem, nagyot fordult velem a világ. Új embereket ismertem meg, új kapuk nyíltak ki előttem, és olyan lehetőségek találnak meg, amelyekről korábban nem is álmodtam. Azt persze nem állítom, hogy szexfilmes melóról álmodtam volna valaha is, de most úgy vagyok vele, hogy - talán" - folytatta a volt Eb-bronzérmes hátúszónő.

Soha nem mondd, hogy soha Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Elismerte, hogy az ajánlat felkeltette az érdeklődését. "Gondolkozom a dolgon, mert azt vallom, soha ne mondjuk, hogy soha, de az biztos, hogy most a második könyvem megírása a legfontosabb célom, erre koncentrálok" - fogalmazott Szepesi, aki már írja a második, Orgazmuspontok című könyvét.

A Blikk szerint Losonczi Gábor, a Casting minden című film producere már megkereste az úszónőt azzal, hogy szívesen leforgatná az életéről szóló filmet.

Szepesi azon is meglepődött, hogy a könyve megjelenése óta sokan tanácsot kérnek tőle. "Százával kapok olyan leveleket, amelyekben lányok, asszonyok kérnek tőlem szexuális jellegű tanácsokat. Természetesen nem vagyok szexuálpszichológus, de az emberek valamiért hitelt adnak a szavamnak, és ez nagyon jó érzés" - magyarázta Szepesi, akit 2007-ben az év magyar úszónőjének választottak.

Még több cikk Szepesi Nikolettről