Vágólapra másolva!
Antonio Tarver visszatérne a profiboksz világába, a Roy Jones Jr ellen két győztes csatát is megvívó 44 éves korábbi félnehézsúlyú világbajnok egyéves eltiltása után ezúttal cirkálósúlyban törne a csúcsra.

Visszatérését tervezi Antonio Tarver, a 44 éves korábbi félnehézsúlyú világbajnok legutóbb egy évvel ezelőtt, Lateef Kayode ellen bunyózott, ám a mérkőzés után illegális teljesítménynövelő szereket találtak a vérmintájában, ami miatt Tarvert eltiltották.

"Kemény dolog volt egy évig távol lenni az ökölvívástól, mindenesetre rengeteg következtetést kellett levonnom magamat és másokat illetően is. Viszont most üzenem a cirkáló és félnehézsúlyú bunyósoknak, hogy a Varázsló visszatért, hogy ismét megszerezze, ami az övé" - idézi a Profiboksz.hu a veterán ökölvívót, aki cirkálósúlyban szeretne világbajnoki címet szerezni.

"Itt az útlevelem, amúgy meg soha nem ijedtem meg attól, hogy idegenbe utazzak bárkinek szétrúgni a valagát. Marco Huck, Krzysztof Wlodarczyk, és Don King cirkálósúlyú bajnoka is jelentkezhet egy verésért. Augusztusban visszatérek, és mindenki meg fogja látni, hogy Antonio Tarvert nem lehet leírni! Jöhet a cirkálósúly, aztán elkapom Bernard Hopkins, visszaszerzek mindent, ami az enyém!"