Vágólapra másolva!
A Kicsi bácsi néven ismert Bacsa István állítólag nemcsak Szepesi Nikolettet és az uszoda fiatal növendékeit, hanem saját 12 éves unokahúgát is szexuálisan zaklatta. Bacsa Edina a Blikknek mesélte el a történetét.

A most 83 éves egykori masszőr és Bacsa Edina édesapja testvérek voltak, a családok Edina apjának korai halála után is gyakran összejártak, az ünnepeket is együttt töltötték. A kislány és Kicsi bácsi később a Bp. Spartacus uszodában is találkoztak.

"Tizenkét éves voltam, amikor édesanyámmal elkezdtem bejárni a Spariba, ezután előfordult, hogy egyedül is elmentem úszni. Ám egy nap izomlázra panaszkodtam Kicsi bácsinak, aki azonnal a masszőrszobába invitált, mondván, segít rajtam. Először slagból folyó vízzel mosta át az izmaimat, majd olajat kent rám, amelyet elmasszírozott rajtam, azonban egy idő után éreztem, hogy nem oda nyúl, ahová kellene" - emlékezett vissza a történtekre Edina, akinek régi sebeit tépték fel a Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyvében leírtak.

"Teljesen félrehúzta az úszódresszt, mondván, hogy a fenekemet is meg kell masszírozni, ám a keze becsúszott a bugyimba. Ugyan nagyon megijedtem, kérdőre vontam, amelyre csupán annyit mondott, muszáj odanyúlnia, hogy elmúljon az izomlázam. Hiába próbáltam szóban megvédeni magam, nagyon féltem. Alig tudtam kiszabadulni a szobából, ugyanis amikor ellenkeztem, nagyon agresszív lett. Bár gyerek voltam még, tudtam, hogy nem normális, amit velem tett. Anyunak azonnal szóltam, aki egyből felkereste Kicsi bácsit. Hatalmas vita robbant ki, ám Kicsi bácsi mindent tagadott. A családunk azóta nem áll szóba vele, de akkor úgy gondoltuk, nem fordulunk a hatóságokhoz, mivel családtag. Nem sejtettem, hogy több lány is áldozatul esett neki."

Bacsa Edina a történtek hatására pánikbeteg lett, azt mondja, máig nem heverte ki a tizenkét éves korában elszenvedett molesztálást. Pláne, hogy nem sokkal előtte megerőszakolták, amelyről Kicsi bácsi jól tudott. Tisztában volt vele, hogy a félárva kislány összetört lelkileg.

"A szűk család tudott arról, hogy elraboltak a metrón és megerőszakoltak, nagyon fájdalmas időszak volt számomra. Ráadásul édesapámat is nem sokkal azelőtt veszítettem el. Mindezek ellenére Kicsi bácsi ezt tette velem. Még mindig nem hevertem ki, hiszen hatalmas törés volt számomra, hogy a közeli családtagomban sem bízhatok. Az a legfájóbb az egészben, hogy az édesapám testvére ezt meg tudta velem tenni. A mai napig járok pszichológushoz, nagyon sokszor szerettem volna meghalni, azonban sosem voltam elég bátor hozzá. Mély nyomot hagyott bennem, ezért is merek kiállni és elmondani, hogy mit tett velem. Ha tudtam volna, hogy másokkal is teszi, előbb is vállaltam volna a nyilvánosság előtt a közel harminc évvel ezelőtt történteket" - tette hozzá a két gyermeket nevelő, 41 éves anyuka, aki tizenegy éves korában tárgyalásról tárgyalásra járt, ugyanis egykori megerőszakolója miatt édesanyja a hatóságokhoz fordult. Kiderült, hogy elrablója tizenhét gyermeket zaklatott szexuálisan, tettéért tizenegy év szabadságvesztésre ítélték. A Kicsi bácsival történt esettel kapcsolatban Edina édesanyja ezért sem szeretett volna a hatóságokhoz fordulni, ugyanis kislányát nem akarta még egyszer kitenni a rendőrségi hercehurcának.