Vágólapra másolva!
Újabb pikáns részlet került napvilágra a korábbi úszó, Szepesi Nikolett könyvéből, amelyből kiderül, hogy a magát szexmániásnak tituláló sportoló nem csak férfiakkal bújt ágyba.

A Blikk által közzétett sztori egy buliban indul, ahol Szepesi egy másik sportolónővel szórakozott, majd úgy döntöttek, kettesben folytatják. "Üvöltött a zene, zsongott az agyam a megszámlálhatatlan mennyiségű vodkától. Azt mondtam a sportolólánynak, menjünk innen. Ő meg belém karolt, nevetett, s már húzott is ki a teremből, mentünk, szinte szaladtunk az autómhoz. Beültünk, én a volánhoz - ő meg az ölembe. Aztán megcsókolt, hevesen, ellenállhatatlanul (...) elképesztően finom volt. S még akkor sem hagyta abba, amikor gázt adtam, és elindultam" - írja a korábbi úszónő, aki végül egy belvárosi szállodában kötött ki aznap esti partnerével.

"A sportolólány két vállra fektetett. Ipponnal győzött. Előbb együtt zuhanyoztunk, aztán szinte becipelt az ágyra, és valósággal felfalt, iszonyatosan kívánt, ezt minden porcikám érezte. Teljesen átadtam magam neki, s ennek a számomra szokatlan, különleges szertartásnak (...) Kényeztetett megállás nélkül, az ujjaival, a nyelvével, az egész lényével. Háromszor volt orgazmusom, neki egyszer" - számol be a tartalmas együttlétről Szepesi, akinek bár szeretett volna folytatást, a későbbiekben már nem gabalyodott össze a másik sportoló lánnyal.