Vágólapra másolva!
Én, a szexmániás címmel júniusban könyvet jelentet meg Szepesi Nikolett. A már visszavonult korábbi olimpikon úszónő a Nemzeti Sportnak nyíltan beszélt a könyvben taglalt sportolói pályafutásáról, arról, hogy falta a pasikat, és sokszor buliból, alvás nélkül ment edzésre.

Lájkold az [origo]sport Facebook-oldalát!

"Nagykanállal faltam az életet, sok mindenkivel csináltam, a sportolók azért nem olyan szendék, mint amilyennek sokan hiszik őket" - kezdte Szepesi az őszinte beszélgetést. "Játsszuk az álszent játékokat, holott mindenki tudja, ha túl vagy az olimpiai szereplésen, utána már minden csak a buliról és a szexről szól."

A 25 éves, Európa-bajnoki bronzérmes, az athéni és a pekingi olimpián is szerepelt korábbi hátúszó elmondta, hogy egyik férfitól a másikig sodródott, de mivel az ő lelke olyan, mint egy fiúé, nagyon élvezte ezt az életet. "A férfias énemmel a folyamatos strigulázás volt a lényeg, nem az volt a fontos, hogy ágyban vagy éppen asztalon történik meg. Nekem ez segített abban, hogy a medencében jobb és jobb legyek. Erre volt szükségem, meg a folyamatos bulizásra. Éheztem az éjszakára és a pasikra is."

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Szepesi (balra) a a pekingi olimpiai faluban MTI/Koszticsák Szilárd


Szepesi hozzátette, hogy a partik után sokszor nem feküdt le, hanem a buliból ment a hajnali edzésre. "Milyen jó is volt részegen úszni! Azért arra figyeltem, hogy sohase késsek el - istenem, ha belegondolok, hogy soha senki nem vette észre, milyen állapotban vagyok..."

A korábbi sportoló a könyvében ugyan álnéven említi az alkalmi sportoló partnereit, de konkrétan beszél majd arról, hogy ki mivel fogta meg, és milyen volt vele a szex, és a nős sportolókat sem kíméli majd. "Mindenki ezt csinálja, csak nem beszélnek róla - álszent módon. Akkor sem, ha éppen a párjukat csalják meg. Én is folyamatosan párkapcsolatban éltem ezekben az időkben. A könyv megjelenése után nyilván megkapom majd, hogy kurva vagyok, de ez sem érdekel."

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Falta a pasikat MTI/Illyés Tibor


Szepesi elmondta, hogy nem emlékszik minden partnerére, van, akinek a nevét sem tudja, csak a zoknijára emlékszik. "Amikor megláttam, hogy rajta maradt a zokni; mehetnékem támadt, meg is kértem, hogy siessen. Abban biztos vagyok, hogy sok nő szívesen lett volna a helyemben, hiszen sokan odavannak a szexis sportolókért, a vízilabdásokért, a kajakosokért meg a kézilabdázókért, mondogatják, hogy úristen, meg hűha - hát nem hűha... Bár nem csak sportolókkal voltam, a szállodákban más férfiak is vannak, meg lehet szervezni mindent, az edzőtáborban is vannak lehetőségek, aki ügyes, ki is tudja használni."

Szepesi három és fél éve párkapcsolatban él, megváltozott, véget vetett a régi életének, és a könyv megjelenésével kapcsolatban csak egy dologtól fél, hogy az édesanyja vagy a nagymamája elolvassa. "Nekik megtiltottam. Már mondtam, hogy kiplakátolom az összes könyvesboltban, hogy ők nem vehetik meg a könyvet."

Szepesi Nikolett egy fotózáson még 2008-ban: