Vágólapra másolva!
A profi bokszpályafutása első vereségét elszenvedő Erdei Zsolt bár nagyon csalódott, nem vonul vissza, mert nem szeretné vesztes meccsel befejezni a karrierjét.

"Semmihez sem fogható keserűség van bennem. De egyre inkább erősödik bennem a dac. Folytatom, nem adom fel, nem akarom így befejezni a pályafutásomat" - mondta Erdei a Nemzeti Sportnak adott interjújában.

Erdei nem érezte őszintének promótere, Lou DiBella viselkedését, aki a meccs után mondta neki, hogy nincs meg a meccs, és amikor a bokszoló meglepetten visszakérdezett, DiBella úgy tett, mintha méltatlankodna. "Anyagilag is megloptak, sportemberként is" - tette hozzá Erdei, aki hallotta a pletykákat, miszerint a négyes tornát, amelynek keretében ő Gracsovval bokszolt, DiBella másik bokszolójának, Edwin Rodrígueznek hozták össze.

"Arról is suttogtak, hogy az oroszok megvették a pontozókat, meg arról is, hogy a fogadáson nagyot lehetett kaszálni. Most már semmit sem tartok elképzelhetetlennek!" - mondta Erdei, aki azt is kifejtette, az fáj neki, hogy így lett oda a veretlensége. A saját teljesítményét úgy értékelte, hogy letisztult volt, mentek az elhajlások, és a fizikai állapotával sem volt semmi gond, a kevesebb ütésnek pedig az volt az oka, hogy néhány menet után feldagadt a keze.

"Végig jobb voltam, nem kellett kockáztatnom, miért kockáztattam volna? Hogy támadási felületeket nyissak magamon?" - kérdezett vissza Erdei, amikor szóba került, nem kellett volna-e korábban is olyan agresszívan bokszolnia, mint az utolsó menetben. A jövővel kapcsolatban egyelőre csak az biztos, hogy a Madár becenevű bunyós úgy számol, lesz még meccse, és ezt a reményét táplálhatja, hogy a Gracsov elleni csata után DiBella egyik ismerőse azt mondta neki, fog még ő Monte-Carlóban bokszolni.