Vágólapra másolva!
Feleségétől, Arabellától békében válik el, a Dmitrij Szuhockij elleni márciusi meccsére elszántan készül Erdei Zsolt korábbi világbajnok bokszoló.

"Remekül vagyok, sínre tettem az életemet. Mélyponton voltam, de elindultam felfelé. Folytatom a pályafutásomat, van egy utam, amelyet be kell járnom, bármilyen helyzet is vesz körül" - mondta a Blikknek Erdei. "Elválok a feleségemtől. Békében, korrekt módon tudtunk megállapodni. Sőt gáláns voltam! Házassági szerződés nélkül is sikerült megegyeznünk. Nem lesz szükség jogi procedúrára."

A bokszoló egymillió dollár összdíjazású tornán léphet kötelek közé júniusban, ha tavasszal legyőzi orosz ellenfelét. Ha másképp alakul, akkor sincs tragédia, legalábbis anyagi szempontból, Erdei ugyanis cáfolta a korábbi híreket, melyek szerint árulná a házát.

Erdei azt is elárulta, nem könnyen döntött pályafutása folytatása mellett: "Másfél éve nem bokszoltam, a bordatörésemkor összeomlott bennem a világ, sírtam, mint egy kisgyerek, azt mondtam, itt a vége. Ez jel, hogy abba kell hagyni, de aztán átértékeltem mindent. Úgy láttam, Isten inkább akadályokat állít elém, amelyeket le kell győznöm."