Vágólapra másolva!
Várhatóan egy részletes vallomással fog előállni Lance Armstrong a népszerű amerikai műsorvezető, Oprah Winfrey showműsorában.

A New York Times már a múlt héten jelezte, Lance Armstrong arra készül, hogy nyilvánosan elismeje, doppingolt és vértranszfúziót is használt pályafutása során.

Az értesülést megerősíteni látszik, hogy az 1998-ig visszamenőleg minden korábbi címétől megfosztott biciklis bekerült az Oprah Winfrey-show következő részébe. A január 17-én, csütörtökön esedékes műsorban egy nyílt és őszinte interjúként harangozták be az Armstronggal tervezett beszélgetést.

A Wall Street Journal ugyanakkor informátoraira hivatkozva azt is elképzelhetőnek tartja, hogy Armstrong egy kitálalós könyvvel áll elő, aminek elkészítéséhez állítólag már több újságíró ajánlatot tett neki.

A New York Times korábban arról írt, hogy Armstrong megbeszéléséket folytat az USADA vezetőivel annak érdekében, hogy enyhítsenek az életre szóló eltiltásán. A Tour korábbi hétszeres győztesét a futó- és triatlonversenyekről is eltiltották.