Vágólapra másolva!
Vlagyimir Klicsko november 10-én a nehézsúly feltörekvője, Mariusz Wach ellen lép szorítóba. A 36 éves ukrán világbajnok még sosem bokszolt nála magasabb és hosszabb ütőtávú ellenféllel.

Hamburgban, az O2 Arenában méri össze az erejét Vlagyimir Klicsko és Mariusz Wach novemberben. "Mindig is különleges a számomra, ha Hamburgban bokszolhatok. Ez a meccs pedig különösen érdekes lesz, hiszen még sosem bokszoltam olyan ellenféllel, aki magasabb nálam és hosszabb az ütőtávja is" - nyilatkozta a 36 éves Klicsko, aki legutóbb Tony Thompsont intézte el hat menetben.

Az Egyesült Államokban élő 202 centiméter magas krakkóit egyelőre elkerülték a komolyabb kihívások, de fizikai paramétereivel akár még érdekes mérkőzést is vívhat az évek óta veretlen ukránnal.

"Igazi nehézsúlyú vagyok, már az elején nyomás alá fogom helyezni és kemény ütésekkel fogom kiütni" - ígéri Wach, aki a Klicsko fivérek harmadik lengyel ellenfele lesz, korábban Tomasz Adamek és Albert Sosnowski is kiadós verést kapott Vitalijtól.

www.profiboksz.hu