Vágólapra másolva!
Mariusz Wach lehet a befutó egy év végi, Vlagyimir Klicsko elleni nehézsúlyú profi bokszmeccsre, amely ígérete szerint nem olyan lesz, mint általában a két Klicsko találkozói - írja a profiboksz.hu.

A 202 centi magas lengyel elmondta: ő nem fog úgy járni a WBO, a WBA és az IBF nehézsúlyú bajnok ukrán ellen, mint ahogy két honfitársa, Albert Sosnowski és Tomasz Adamek járt Vlagyimir bátyja, Vitalij ellen.

"Viztos, hogy teljesen felkészültek azokra a mérkőzésekre, de ez nem volt elég. Igaz, hogy fizikailag hátrányban voltak, de szerintem már kapásból vesztesként kezdték meg a meccset" - mondta Wach. "Én egyike vagyok annak a kevés bunyósnak, aki simán állja Klicsko szúrós tekintetét. De ami még fontosabb, nem tele gatyával állok oda ellene. Én nem rohangálni szándékozom előle a szorítóban, mint azt más kihívóitól megszokta."

Wach szerint az első négy-öt menet lesz a kulcs, a hatodik után pedig már megfelelően magabiztos lesz. "Mentálisan nem lesz különösen nehéz felkészülnöm, hiszen alig van, aki esélyt ad nekem Klicsko ellen, szóval csak oda kell állnom, és a lehető legjobban bokszolni."