Vágólapra másolva!
Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoka, Mike Tyson nyílt őszinteséggel beszélt korábbi drogozási szokásairól, és bevallotta, hogy teherbe ejtette az egyik őrt, amikor börtönben ült.

Mike Tyson az ESPN amerikai tévécsatorna egyik showműsorában hosszabb interjút adott, Rick Reilly műsorvezető pedig megkérdezte tőle, hogy volt-e olyan börtönsztorija, amit még sehol nem mesélt el.

"Azt még nem mondtam el, hogy teherbe ejtettem egy őrt. Előfordul az ilyen egy börtönben, viszont nem tartotta meg a babát, így nincs közös gyerekünk" - válaszolta a 45 éves korábbi bokszoló, akit a kilencvenes években csuktak le először, miután állítólag megerőszakolt egy 18 éves lányt. Később bedrogozva vezetett, ezért is börtönbe került, összesen 38-szor tartóztatták le, először 13 évesen.

Hivatalosan nyolc gyermeke van Tysonnak, aki a műsorban beszélt arról az időszakáról is, amikor rendszeresen kábítószerezett.

"A morfium volt a kedvencem, de azzal az volt a baj, hogy sok kellett belőle, mert gyorsan elmúlt a hatása. De használtam kokaint, marihuánát viagrát és cialist (két potencianövelő - a szerk.), ezek a kis barátaim mindig ott voltak velem."

Mike Tyson 1986-ban minden idők legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka lett, profi pályafutása során 58 meccséből 50-et megnyert, ebből 44-et kiütéssel, és két döntetlen mellett hatszor szenvedett vereséget. Utolsó meccsét 2006 júniusában vívta, a hatodik menetben technikai KO-val kikapott Kevin McBride-tól.