Társoldalunk:

Akár húsz évet is kaphat Csábi Bettina

2011.12.01. 7:23

A Blikk információi szerint három országon ívelt át az a bűnszervezet, amelyet két héttel ezelőtt lelepleztek a NAV nyomozói, a pénzügyi nyomozók együttműködtek a román és a szlovák kollégáikkal is. Nem kizárt, hogy az ügyben a két szomszédos országban is lesznek letartóztatások, mivel voltak ott is segítői annak a bűncselekménynek, amelyben gyanúsított az egykori bokszvilágbajnok Csábi Bettina is.

A gyanú szerint a harmadrendű gyanúsított, P. Hajnalka cége egy szlovák vállalat megbízásából vásárolt Romániában gabonát, amit papíron "utaztattak", vagyis értékesítettek különböző országokon keresztül. Így mentesültek az áfa befizetése alól.

A gabonát valójában Magyarországon hozták forgalomba, ebben működött közbe a gyanú szerint a bokszolónő és volt férje, K. István. Az ügyben érintett M. Tamás, Sz. Attila, H. Zsolt, és K. László is.

Minden egyes gyanúsítottnak más és más szerepe volt az ügyben a nyomozók szerint. Mivel azt gyanítják, hogy bűnszervezetként működtek, a büntetés akár 20 év is lehet - nyilatkozta a Blikknek az egyik férfi védőügyvédje.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK