Vágólapra másolva!
Május 21-én a cirkálósúlyú Denisz Lebedev ellen Moszkvában húz kesztyűt Roy Jones, aki helyszínlátogatás gyanánt elutazott az orosz fővárosba, ahol arról is beszélt, hogy miként lehet legyőzni a nehézsúlyú Vlagyimir Klicskót.

A 42 éves Roy Jones korábban maga is megfordult a nehézsúlyúak között, sőt világbajnoki címet is szerzett John Ruiz legyőzésével. Az öklöző Moszkvában véleményezte a 35 éves Vlagyimir Klicskót, aki eddigi 58 mérkőzéséből hármat veszített el, a többit mindet megnyerte, 49 alkalommal kiütéssel győzött.

"Vlagyimir nagyon óvatos bokszoló, nincs valami erős álla, így szerezte a vereségeit is. Tudja, hogy ha erősen eltalálják, akkor megint gondban lehet. Csak annyit tesz, hogy igyekszik elkerülni ezeket a szituációkat" - idézte a Profiboksz.hu Jonest.

"Gyávának nem nevezném, hiszen sorra nyeri a meccseit. Persze én más vagyok, szerintem ha valaki fizet egy meccsért, az látni is akar valamit a pénzéért cserébe, meg kell a nézőknek adni, amit akarnak. Vlagyimir nagyon erős lett mentálisan, a két veresége után pontosan tudta, hogy mit kell tennie" - folytatta a 61 profi meccséből 40-et KO-val nyerő, hetet azonban elveszítő amerikai bokszoló.

Arról is beszélt, hogy szerinte miképp lehet legyőzni a 35 éves ukránt: "Mindenképpen közel kell kerülni hozzá, és nagyon erősen eltalálni az állát, váratlanul, mint ahogy Corrie Sanders és Lamon Brewster is tette. Ha valaki megfogja őt, akkor vége is van a meccsnek. Ez az egyetlen esély ellene."