Vágólapra másolva!
Bár a britek többsége szomorúan vette tudomásul, hogy nem tört meg a hetvenöt éves rossz sorozat, és Andy Murray nem tudta megnyerni az auszrál nyílt teniszbajnokságot, volt, aki nem veszítette el a humorérzékét.

A meccs közben és után a Twitter nevű mikroblogon írogatók közül a MikeEdge nevű kommentelő jegyezte a legszellemesebb hozzászólást, aki azt írta, a Liverpool húszmillió fontos ajánlatot tett Murray-ért, mivel Kenny Dalglish úgy nyilatkozott, senkit nem látott még, aki 90 perc alatt ennyiszer talál a hálóba.

Szintén viccesen reagált Mrs_McChin, aki azon elmélkedett, hogy Murray-ből a vereség után újra skót lett, és a többség csak addig tekintett rá britként, amíg sorra sikerrel vette az akadályokat.

Murray pályafutása során harmadszor vesztett GS-torna döntőjében, ráadásul még szettet sem sikerült nyernie a három finálé során. A tavalyi elvesztett döntő után sírva fakadt a skót teniszező, aki ezúttal jobban viselte a vereséget, bár elismerte, nagyon csalódott, de túlteszi magát rajta.

Murray legközelebb csak márciusban ragad ütőt az Indian Wells-i tornán, addig a feltöltődést jelölte meg legfontosabb feladatként, és szeretné kicsit élvezni az életet tenisz nélkül.