Vágólapra másolva!
Október 26-31-e között Dohában rendezik a női teniszezők idényzáró viadalát a WTA-világbajnokságot. A nyolcfős katari mezőny egyik nagy esélyese a világranglista-vezető dán Caroline Wozniacki, aki nemcsak játéktudásával, de szépségével is hódít.

A dán EkstraBladet megszólaltatta a világbajnokság előtt Wozniackit, aki hat társával részt vett az esemény vasárnapi nyitóbankettjén (egyedül a fehérorosz Victoria Azarenka hiányzott).

"Szeretek jól mutatni" - nyilatkozta a 20 éves dán csillag, aki ciklámenszínű ruhában hódított. A 180 cm magas szépség elárulta, nem tölt sok időt a tükör előtt, de nem tagadja, nagyon izgatja, hogy sok szurkoló szexszimbólumnak tartja.

"Nagyon szeretek bókokat kapni. Hogy én szexinek látom-e magamat? Nem tudom" - mondta.

A dohai WTA-világbajnokság kedden kezdődik, az egyik csoportba az első kiemelt Wozniacki mellett Francesca Schiavone (olasz, 4.), Samantha Stosur (ausztrál, 5.) és Jelena Gyementyjeva (orosz, 7.) kapott besorolást.

A másik ágon Vera Zvonarjova (orosz, 2.), Kim Clijsters (belga, 3.), Jelena Jankovic (szerb, 6.) és Victoria Azarenka (fehérorosz) játszik körmérkőzést.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Heten a vb-mezőnyből: Francesca Schiavone, Kim Clijsters, Vera Zvonarjova, Caroline Wozniacki, Jelena Jankovic, Jelena Gyementyjeva, Samantha Stosur